Ana içeriğe atla

SON DAKİKA

Resim
Esenyurt’ta sokakta taciz iddiası: Kadın bağırınca şüpheli kaçarak uzaklaştı İstanbul Esenyurt’ta, iddiaya göre sabah saatlerinde bir kadın sokakta tacize uğradı. Kadının bağırmasıyla şahsın kaçarak olay yerinden uzaklaşması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, sabah 6.00 sıralarında Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, bir kadın sokak ortasında tanımadığı bir adam tarafından tacize uğradı. Kadının bağırmasıyla şüpheli şahıs sokaktan kaçarak uzaklaştı. Yaşanan olay sonrası adamın kaçış anları ve kadının bağırması sokakta bulunan bir binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

SON DAKİKA

Ormanlık alan yanıyor: Çok sayıda ekip sevk edildi 

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesi Erenler Köyü ile Karabaşlı Köyü arasında ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilerek alevler kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 

Ormanlık alan yanıyor: Çok sayıda ekip sevk edildi 
    

Çaydeğirmeni beldesi Erenler Köyü ile Karabaşlı Köyü arasında ormanlık alanda çıktı. Yangının henüz çıkış nedeni bilinmezken ihbarın ardından bölgeye Devrek ve Gökçebey ilçelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Ormanlık alana ulaşan itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparak yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar

SON DAKİKA

SON DAKİKA

SON DAKİKA